Caiet – indrumar pentru studentii care efectueaza practica de specialitate in institutiile publice sau organizatii neguvernamentale

10,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8502Autor: Stănculescu Daniela, Tomescu MădălinaData apariție: 01-08-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Practica de specialitate reprezinta o disciplina extrem de importanta atat in cadrul studiilor de licența, cat și in cadrul studiilor de master. Ea reprezinta o treapta din ceea ce inseamna tranziția de la școala la viața activa, de aceea trebuie privita cu seriozitate maxima.

In acest context, Caietul – Indrumar, elaborat de conf.univ.dr. Madalina Tomescu și ing. jurist Daniela Stanculescu este de un real folos studenților care urmeaza sa efecteze stagiul de practica, pentru ca el conține atat elemente de legislație privind acest stagiu, cat și reguli de comportament in cadrul instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale. Mai mult, autoarele au atașat, Caietului-Indrumar și spațiul necesar pentru inregistrarea activitaților din fiecare zi de practica, dar și o fișa de evaluare a studentului – practicant.

Informații suplimentare

Titlu

Caiet – indrumar pentru studentii care efectueaza practica de specialitate in institutiile publice sau organizatii neguvernamentale

Preț

10,00

ISBN

978-606-673-378-6

Format

Academic

Pagini

74

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caiet – indrumar pentru studentii care efectueaza practica de specialitate in institutiile publice sau organizatii neguvernamentale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON