Burse internationale de marfuri

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9198Autor: Ionescu RoxanaData apariție: 13-05-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Disciplina Burse internationale de marfuri trateaza ansamblul problemelor teoretice, metodologice si practice ale pietei bursiere, in contextul tranzitiei la economia de piata. Este inscrisa in planul de invatamant in cadrul disciplinelor cu caracter teoretico-aplicativ ca urmare a faptului ca in prezent firmele romanesti se confrunta cu situatii diverse pe piata, iar managerii acestora, ca de altfel toti specialistii din cadrul acestor institutii trebuie sa identifice rapid si corect oportunitatile pietei si sa opereze practic cu metodele, tehnicile si instrumentele specifice pentru a obtine rezultate maxime pe o piata plina de risc si incertitudine.

Pe baza studierii continutului concret si a mecanismului pietei, cursul isi propune generalizarea si teoretizarea activitatii practice, desprinderea tendintelor pe care le manifesta evolutia burselor interne si internationale, validarea stiintifica a metodelor si experientelor practice din tara noastra si pe plan mondial, in vederea cresterii nivelului cantitativ si calitativ al activitatii bursiere.

Obiectivele cursului

Obiectivele principale ale manualului sunt: punerea bazelor pregatirii viitorilor specialisti in domeniul bursier; asigurarea suportului teoretic si metodologic pentru celelalte discipline care trateaza diferite laturi ale activitatii turistice si comerciale; asigurarea unei largi informari bibliografice asupra modului in care se desfasoara tranzactiile bursiere.

Competente conferite

Dupa parcurgerea acestui curs, studentul va fi in masura:

– sa identifice termeni, relatii, procese, sa perceapa relatii si conexiuni in cadrul disciplinelor de studiu;
– sa utilizeze corect termenii de specialitate din domeniul bursier;
– sa defineasca concepte ce apar la disciplina Burse internationale de marfuri;
– sa capete o capacitate de adaptare la noi situatii aparute pe parcursul studierii disciplinei Burse internationale de marfuri.
– sa realizeze conexiuni intre notiuni specifice domeniului bursier;
– sa descrie stari, sisteme, procese, fenomene ce apar pe parcursul activitatii la disciplina Burse internationale de marfuri;
– sa transpuna in practica cunostintele dobandite in cadrul cursului;
– sa adopte un comportament etic in fata partenerilor de afaceri, angajatilor;
– sa colaboreze cu specialisti din alte domenii
.

Resurse si mijloace de lucru

Cursul dispune de manual scris, supus studiului individual al studentilor, precum si de material publicat pe Internet sub forma de sinteze, studii de caz, aplicatii, necesare intregirii cunostintelor practice si teoretice in domeniul studiat. In timpul convocarilor, in prezentarea cursului sunt folosite echipamente audio-vizuale, metode interactive si participative de antrenare a studentilor pentru conceptualizarea si vizualizarea practica a notiunilor predate.

Informații suplimentare

Titlu

Burse internationale de marfuri

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0258-1

Format

Academic

Pagini

122

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burse internationale de marfuri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON