Auditul financiar. Abordare teoretica si practica

95,00 lei

Categorie: Cod: 13255Autor: Gratiela Duta, Janina Soare, Victor MunteanuData apariție: 31-12-2020 Cuprins

Descriere

Marturisesc ca am fost placut surprins cand autorii acestei lucrari mi-au adresat invitatia de a o prefata. Lecturarea mi-a dat convingerea ca este o carte de valoare, scrisa de profesionisti, in frunte cu coordonatorul, si adresata, deopotriva profesionistilor si nu numai.
Cartea coordonata de prof. univ. dr. Victor Munteanu ,,Auditul financiar – demers metodologic si cazuri practice” incepe prin a clasifica, in functie de standardele si practica internationala in domeniu, conceptul de audit, diferitele tipuri de audit financiar, oprindu-se la ceea ce standardele internationale si Directiva a VIII-a Europeana definesc ca fiind „auditul statutar”, adica auditul financiar efectuat asupra situatiilor financiare ale unei entitati, in ansamblul lor.
Prezentand intregul flux al lucrarilor obligatorii de realizat potrivit normelor minimale, in succesiunea lor logica, incepand cu planificarea auditului financiar-contabil si pana la elaborarea raportului de audit si documentarea lucrarilor, cartea se constituie intr-o lucrare de referinta in domeniu, ce poate fi folosita cu succes de catre studenti (licenta si master), auditori stagiari, auditori financiari si alti specialisti dornici sa patrunda si sa aprofundeze practicile in aceasta profesie, iar prin cazurile practice se constituie intr-un adevarat ghid pentru auditorii financiari in exercitiul profesiei lor.
De remarcat tinuta si prezentarea pedagogica a lucrarii, ceea ce faciliteaza lecturarea si activitatea de invatare a tinerilor economisti, auditori stagiari, dar si a managerilor de intreprinderi.
Cred in succesul deplin al acestei carti care vine sa imbogateasca colectia coordonatorului ce nu se afla la prima lucrare in domeniu.

Informații suplimentare

Titlu

Auditul financiar. Abordare teoretica si practica

Preț

95,00

ISBN

978-606-28-1171-6

Format

Academic

Pagini

476

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Auditul financiar. Abordare teoretica si practica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON