Aspecte teoretice si practice pentru pregatirea profesionala a consilierilor juridici. Spete: solutii, analize si interpretari

45,00 lei

Descriere

Prin prezentul volum, autorii lanseaza tuturor colegilor juristi provocarea de a imbina notiunile teoretice insusite cu analize, motivari si interpretari din domenii multiple precum Dreptul societar, Dreptul muncii, Dreptul insolventei, Contenciosul administrativ, Dreptul civil, Dreptul procesual civil, Dreptul penal, Dreptul procesual penal. Prin lucrarea de fata, care se doreste a fi o culegere de spete, autorii contribuie, asemeni altor profesii juridice, la evolutia dreptului, la aprofundarea si cunoasterea temeinica a dreptului in totalitatea sa, incercand a crea mijloace si acces la formare, autoevaluare si specializare continua.
Complexitatea profesiei de consilier juridic, necesitatea formarii profesionale continue, au reclamat aparitia unui instrument de lucru accesibil, bine structurat si atractiv din perspectiva problemelor de drept practice analizate.
De asemenea, situatiile practice care au contribuit la dobandirea unei experiente mai indelungate de catre autori, consilieri juridici, precum si acele situatii de factor complex din punct de vedere al aplicarii institutiilor de drept, au nascut interesul de a fi impartasite si colegilor juristi mai tineri sau cu mai putina experienta, scopul fiind unul singur, si anume, acela al cresterii permanente a calitatii actului profesional indeplinit de catre consilierii juridici si evolutia periodica si permanenta a profesionalismului si cunoasterii legii si dreptului de catre reprezentantii acestei profesii.

Autorii va propun peste doua sute de spete, formuland intrebari si indicand raspunsul corect, aducand scurte motivari, precizari si argumente, volumul fiind conceput si pentru a dezvolta abilitatile de sinteza si de fundamentare a unei solutii.
Ne exprimam speranta ca prezentul volum, datorita abordarii cuprinzatoare, surprinderii aspectelor esentiale cu incidenta relevanta in practica judiciara, va un instrument util in activitatea de zi cu zi a consilierului juridic.

Informații suplimentare

Titlu

Aspecte teoretice si practice pentru pregatirea profesionala a consilierilor juridici. Spete: solutii, analize si interpretari

Preț

45,00

ISBN

978-606-26-1049-4

Format

Academic

Pagini

327

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspecte teoretice si practice pentru pregatirea profesionala a consilierilor juridici. Spete: solutii, analize si interpretari”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON