Analiza economico-financiara. Studii de caz. Teste grila. Editia a II-a

21,00 lei

Categorie: Cod: 12752Autor: Horhotă Luminița, Matei Nicoleta Cristina, Țole MarinData apariție: 11-11-2020 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea de fata este destinata atat studentilor, cat si managerilor si specialistilor in domeniul economic. Prin modul in care a fost conceputa, culegerea are un pronuntat caracter pragmatic, tinand seama ca toate notiunile teoretice si metodologice sunt aplicabile in practica prin intermediul unor studii de caz elaborate astfel incat sa contina elementele necesare unor analize complexe.
In contextul schimbarilor frecvente din mediul economico-financiar si social contemporan, specialistii in domeniu trebuie sa posede cunostinte diverse, pentru a fi capabili sa elaboreze un diagnostic bine structurat al afacerii in cadrul careia isi desfasoara activitatea. Pe baza concluziilor formulate in aceste studii, managerii pot decide in cunostinta de cauza si, prin urmare, vor alege solutiile optime, care asigura cresterea performantelor si a competitivitatii firmei, pe fondul dinamicii accentuate impuse de economia cunoasterii, de Uniunea Europeana si, nu in ultimul rand, de globalizare.

Informații suplimentare

Titlu

Analiza economico-financiara. Studii de caz. Teste grila. Editia a II-a

Preț

21,00

ISBN

978-606-26-1262-7

Format

Academic

Pagini

137

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza economico-financiara. Studii de caz. Teste grila. Editia a II-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON