Analiza economico-financiara. Studii de caz. Teste grila

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9103Autor: Horhotă Luminița, Matei Nicoleta Cristina, Țole MarinData apariție: 01-05-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Analiza economico-financiara este destinata atat studentilor, cat si managerilor si specialistilor in domeniul economic. Prin modul in care a fost conceputa, culegerea are un pronuntat caracter pragmatic, tinand seama ca toate notiunile teoretice si metodologice sunt aplicabile in practica prin intermediul unor studii de caz elaborate astfel incat sa contina elementele necesare unor analize complexe.

In contextul schimbarilor frecvente din mediul economico-financiar si social contemporan, specialistii in domeniu trebuie sa posede cunostinte diverse, pentru a fi capabili sa elaboreze un diagnostic bine structurat al afacerii in cadrul careia isi desfasoara activitatea. Pe baza concluziilor formulate in aceste studii, managerii pot decide in cunostinta de cauza si, prin urmare, vor alege solutiile optime, care asigura cresterea performanțelor si a competitivitatii firmei, pe fondul dinamicii accentuate impuse de economia cunoasterii, de Uniunea Europeana si, nu in ultimul rand, de globalizare.

De asemenea, lucrarea are, prin excelenta, un caracter investigativ, metodologic si practic, deoarece pune accent pe concepte, principii si modele de analiza economico-financiara cu ajutorul carora sunt explicate mecanismele de influenta ale factorilor si a conexiunilor cauzale dintre diverse fenomene si procese economice. Studiile de caz prezentate au ca obiect de analiza o serie de indicatori economico-financiari cheie, insistandu-se indeosebi asupra laturii sistemice a diagnosticarii.

In consecinta, lucrarea are un rol esential in formarea gandirii specialistilor si a managerilor, precum si in cresterea capacitatii acestora de a intelege mai exact complexitatea si dialectica fenomenelor cu care se confrunta. Diagnosticarea corecta a aspectelor economice si financiare permite elaborarea profesionista a strategiilor si a politicilor de gestionare a resurselor astfel incat sa se asigure dezvoltarea durabila a afacerilor.

Testele grila si aplicatiile propuse pentru rezolvare au menirea sa completeze informatiile si sa favorizeze aprofundarea cunostintelor dobandite in domeniul analizei economico-financiare.

Autorii

Informații suplimentare

Titlu

Analiza economico-financiara. Studii de caz. Teste grila

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0290-1

Format

A5

Pagini

142

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza economico-financiara. Studii de caz. Teste grila”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON