Jocuri cazinou fără depozit română online păcănele 2023

  1. Ultimele Jocuri De Noroc Bani Reali: Există slot machines online cu trei role altele cu cinci role, șase role și până la 7 role.
  2. Bonus Fara Depunere Aparate De Slot Câștigător - Explorați opțiunile, și suntem siguri că veți găsi mai mult decât suficient de divertisment sloturi pe net.
  3. Jocuri Cazinou Online Fără Depozit La: Practic, se poate spune că sunt recomandați cei mai buni furnizori care au și un cazinou live cu ei.

Rotiri gratuite cu castiguri reale 2023

Joc Cele Mai Bune Păcănele Electronic
Anul acesta marchează debutul noului format de 24 de echipe, cu 12 Echipe deja calificate pentru etapa principală a grupelor, în timp ce alte 12 trebuie să-și joace drumul prin grupele preliminare.
Cele Mai Sigure Păcănele Electronice Online Fără Depozit În Cazinouri
În majoritatea acestor sloturi, un simbol special de joc bonus este selectat și aplicat tuturor rotirilor.
Nici un depozit cazinou bonusuri sunt adesea rezervate doar pentru clienții noi, dar nu și în acest caz.

Jocuri populare cazinou gratuite online 3d păcănele 2023

Pariuri Gratuite Blackjack Mobil
Pentru început, clienții cazinourilor pot solicita un bonus de bun venit la un anumit site o singură dată.
Cazinou Blackjack Electronic Gratuit
Influența la nivel de business și economie a acestei situații, știm cu toții, va aduce pierderi importante implicit la nivel de industrie..
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc Online Cu Bonus 2023

Analiza economico – financiara

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10009Autor: Ionescu LuizaData apariție: 01-09-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

„Lucrul cel mai important este sa nu incetezi sa pui intrebari. Curiozitatea are propria rațiune de a exista.”

Albert Einstein

Mediul economic atat de complicat, chiar complex, va reprezenta intotdeauna o provocare pentru specialisti de a veni cu solutii adecvate necesitatilor prezente si viitoare.
Analiza economico-financiara, ca disciplina de specialitate, poate contribui in mod hotarator la formarea unei gandiri economice care sa permita intelegerea fenomenelor si proceselor economice din punct de vedere al modului de aparitie, de manifestare si de evolutie, cu scopul formularii de opinii si recomandari cat mai pertinente posibil.

Analiza economico-financiara dispune de un ansamblu de concepte, metode, tehnici si instrumente care, folosite adecvat, poate raspunde scopului propus.
Studierea și imbunatațirea continua a metodologiei de analiza economico-financiara, cu aplicabilitate in activitatea practica a firmelor, astfel incat sa se asigure folosirea eficienta a resurselor umane, tehnico-materiale și financiare de care acestea dispun, reprezinta preocuparea continua a economiștilor.

Prin tematica abordata, lucrarea se adreseaza studenților din invațamantul economic, specialiștilor din producție, oamenilor de afaceri, managerilor, cercetatorilor din domeniul economic și altor utilizatori de informatie economica.
Abordarea teoretica și practica a problematicii specifice domeniului analizei economico-financiare urmarește sa permita ințelegerea fenomenelor economice și financiare la nivel microeconomic și macroeconomic.
Cu toate ca reprezinta a II-a ediție, consider ca aceasta lucrare poate fi imbunatațita si multumesc anticipat tuturor celor care vor veni cu sugestii si propuneri.

Luiza IONESCU

Informații suplimentare

Titlu

Analiza economico – financiara

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0614-5

Format

B5

Pagini

186

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza economico – financiara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON