Analiza economico- financiara

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9170Autor: Iacovoiu Viorela BeatriceData apariție: 01-07-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Gestionarea activitatii intreprinderii presupune alegerea constienta si rationala a unei directii de actiune in vederea atingerii unui obiectiv stabilit anterior, cu o eficienta economica si sociala maxima posibil. Avand in vedere ca activitatea firmei se desfasoara intr-un mediu deschis, dinamic si complex, adoptarea unor decizii corecte depinde atat de cunoasterea realitatilor interne, cat si a celor din mediul economic extern.
Plecand de la aceasta idee, lucrarea de fata isi propune sa prezinte intr-o forma accesibila modalitatile si tehnicile de analiza stiintifica a starii economico – financiare a intreprinderii, punand accentul pe aspectele referitoare la evaluarea resurselor existente, a potentialului si performantei firmei.

Bazata pe studierea unei ample bibliografii de specialitate din tara si strainatate, a legislatiei in domeniu, ca si pe calcule proprii, aceasta lucrare se adreseaza atat studentilor de la facultatile de profil economic, cat si specialistilor in domeniu, managerilor si utilizatorilor externi care pot valorifica cunostintele prezentate in procesul de imbunatatire a gestionarii activitatii firmei.

Autoarea spera ca lucrarea va contribui la imbunatatirea capacitatii de intelegere a complexitatii procesului de diagnosticare a starii si functionarii intreprinderii, cat si la dezvoltarea abilitatilor practice ale tuturor celor interesati in aprofundarea problematicii prezentate.

Autoarea

Informații suplimentare

Titlu

Analiza economico- financiara

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0307-6

Format

Academic

Pagini

284

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza economico- financiara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON