Ajuta-ma sa devin campion (al vietii)! Strategii de lifecoaching pentru cresterea si educarea copilului cu dizabilitati fizice si/sau neuromotorii pentru a deveni o persoana fericita si implinita (0-13 ani)

43,00 lei

Categorii: , Cod: 14071Autor: Balauru MihaelaData apariție: 26-04-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea pe care v-o propun este un ghid creat cu intenția de a-i ajuta pe parinții care au aflat ca vor da naștere unui copil cu o dizabilitate fizica sau/și neuromotorie (sau chiar și de alt tip) sau care au deja un copil cu o asemenea condiție. Parinții sunt incurajați și indrumați sa gestioneze optim aceasta situație și, in ciuda (sau grație) dificultaților, sa traiasca o viața fericita și implinita de familie, intarind aripile copilului pentru a zbura, la un moment dat, spre orizonturile vieții sale și pentru a o trai cat mai bine posibil.

Fiecare dintre noi se naște cu un potențial imens, iar persoanele cu dizabilitați nu fac excepție. De aceea, prin intermediul acestei carți, doresc sa transmit ideea ca persoanele cu dizabilitați de tip fizic și nu numai, pot și trebuie sa (fie, eventual, ajutate sa) iși descopere acest potențial pentru a-l pune, apoi, in serviciul propriei bunastari, precum și in al lumii in care traiesc. Astfel, acestea pot deveni resurse importante și agenți activi ai societații, implicate in imbunatațirea și dezvoltarea acesteia, și nu victime ale vieții, cum deseori se intampla. Pentru a atinge o asemenea finalitate, va fi nevoie de un anumit tip de ,,educație”, atat a parinților, cat și a copiilor lor avand anumite dizabilitați.

Pornind de la propria mea experiența in creșterea și educarea fiicei mele nascute cu spina bifida, propun parinților și educatorilor anumite strategii care sa le permita gasirea și utilizarea resurselor lor interne care ii vor ajuta, pe termen lung, sa aiba atitudinea corecta in creșterea și educarea copilului cu dizabilitate, precum și sa-și creeze și sa-și mențina forța fizica și psihica absolut necesare in acest proces.

Informații suplimentare

Titlu

Ajuta-ma sa devin campion (al vietii)! Strategii de lifecoaching pentru cresterea si educarea copilului cu dizabilitati fizice si/sau neuromotorii pentru a deveni o persoana fericita si implinita (0-13 ani)

Preț

43,00

ISBN

978-606-26-1462-1

Format

A5

Pagini

211

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ajuta-ma sa devin campion (al vietii)! Strategii de lifecoaching pentru cresterea si educarea copilului cu dizabilitati fizice si/sau neuromotorii pentru a deveni o persoana fericita si implinita (0-13 ani)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON