Agrementul si animatia in turism. Studii de caz

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9904Autor: Dridea Catrinel RalucaData apariție: 01-07-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Turismul este, in perioada curenta, intr-o continua dezvoltareși modernizare. Organizatorii din turism se intrec in oferirea unei game cat mai variate de produse și servicii turistice. Alaturi de cazare, alimentație și transport, serviciile de agrement vin sa intregeasca imaginea cuprinzatoare a industriei turismului.

Animația și agrementul in turism se constituie in modalitatea esențiala de departajare a ofertei turistice, prin diversitatea formelor sale și larga aplicabilitate determina o atracție in sine, furnizand un numar tot mai insemnat de turiști.
Lucrarea de fața, Agrementul și animația in turism – studii de caz – se axeaza pe prezentarea principalelor tipuri de echipamente și servicii specifice, precum și evidențierea importanței acordate acestora pe plan socio-economic, cultural și mai ales turistic la nivel internațional.
Studiile de caz menționate se adreseaza cu precadere studenților cu specializarea in industria turismului, dar și celor interesați de cunoașterea preocuparilor și problematicilor cu care se confrunta turismul și implicațiile la nivel de destinație și țari.

Autoarea

Informații suplimentare

Titlu

Agrementul si animatia in turism. Studii de caz

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0562-9

Format

A5

Pagini

144

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Agrementul si animatia in turism. Studii de caz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON