Actionari electrice

44,00 lei

Descriere

Acționarile electrice raman o tema de actualitate. Mai ales in contextul preocuparilor de creștere a eficienței energetice, cunoașterea noțiunilor teoretice fundamentale, precum si a rezultatelor experimentale cu caracter aplicativ constituie o condiție necesara in gasirea de noi soluții moderne și, totdata, de imbunatațire a celor deja existente.

Cartea se adreseaza in special studenților de la facultațile de inginerie electrica, fiind un posibil suport de curs, dar poate fi utila tuturor celor preocupați de acest domeniu tehnic.

In prima parte a lucrarii se abordeaza aspecte specifice structurii si cinematicii acționarilor electrice, in capitolele urmatoare fiind analizate aspecte proprii sistemelor de acționare cu motoare de curent continuu cu excitație separata precum și ale acționarilor cu motoare asincrone trifazate. Sunt, de asemenea, tratate metodele de modulare utilizate in comanda sistemelor de acționare electrica cu motoare asincrone, precum si aspecte metodologice specifice alegerii si verificarii puterii motoarelor. In finalul lucrarii este analizat in detaliu un studiu de caz.

 

Informații suplimentare

Titlu

Actionari electrice

Preț

44,00

ISBN

978-606-26-1456-0

Format

Academic

Pagini

222

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Actionari electrice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON