Teste- Grila Pentru examenul de licenta la specializarea Economia Comertului,Turismului si Serviciilor. Editie revizuita

35,00 lei

Categorii: , Cod: 10791Data apariție: 31-08-2016

Descriere

Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” a fost acreditata prin Legea nr. 238/23.04.2002 devenind parte componenta a Sistemului National de invatamant superior. Universitatea noastra a obtinut din nou, in 2015, calificativul „grad de incredere ridicat” in urma evaluarii institutionale din partea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS).

Acreditarea Universitatii si a Facultatilor de Management Turistic si Comercial din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca a conferit dreptul de a organiza, in premiera, examenul de licenta pentru promotia 2002. In luna februarie 2011, Facultatea de Management Turistic si Comercial din Bucuresti a fost reacreditata.

Lucrarea de fața a fost elaborata de un colectiv de cadre didactice al Facultații de Management Turistic și Comercial București, din cadrul Universitații Creștine „Dimitrie Cantemir” și are drept scop familiarizarea studenților de la programul de studii universitare de licența „Economia Comerțului, Turismului si Serviciilor”cu subiectele tip grila pentru proba scrisa a examenului de licența.

In scopul sprijinirii absolventilor pentru obtinerea unor rezultate deosebite, lucrarea conține un numar de 900 de subiecte tip grila (cu patru raspunsuri, din care se alege o singura varianta), și reprezinta o baza de date pentru proba scrisa a examenului de licența care se susține la finalul programului de studii universitare.

Subiectele tip grila elaborate vizeaza cunoștințele asimilate de catre studenți in cadrul urmatoarelor discipline: Economia serviciilor; Fundamentele stiintei marfurilor; Economie comerciala; Economia turismului; Resurse si destinatii turistice; Economia si gestiunea intreprinderii; Management; Managementul resurselor umane; Managementul calitatii; Marketing; Cercetari de marketing; Tehnici promotionale; Comunicare si negociere in afaceri. In lucrare se evidențiaza tematica corespunzatoare fiecarei discipline și sursele bibliografice aferente acestora iar la finalul lucrarii sunt prezentare variantele corespunzatoare de raspuns pentru fiecare din subiectele tip grila elaborate. Uram tuturor absolvenților Facultații de Management Turistic și Comercial București, din cadrul Universitații Creștine „Dimitrie Cantemir” succes la examenul de licența!

Informații suplimentare

Titlu

Teste- Grila Pentru examenul de licenta la specializarea Economia Comertului,Turismului si Serviciilor. Editie revizuita

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0583-4

Format

Academic

Pagini

188

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teste- Grila Pentru examenul de licenta la specializarea Economia Comertului,Turismului si Serviciilor. Editie revizuita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON