Investitii. Finantarea investitiilor. Teorie. Studii de caz. Monografie contabila

65,00 lei

Descriere

Finanțarea este o activitate complexa pe care o desfașoara agenții economici pentru a-și asigura resursele necesare desfașurarii activitații lor, resurse care trebuie procurate in funcție de anumite criterii stabilite inainte.
Investiția și finanțarea sunt strans legate. Intr-o companie, managerul financiar este responsabil pentru doua decizii de baza: decizia de investiție si decizia de finanțare. 
Decizia de investiție consta in ce active reale trebuie sa investeasca compania, in timp ce decizia de finanțare trateaza modul in care aceste investiții ar trebui sa fie finanțate. Finanțarea investițiilor urmeaza luarii deciziei de investiție și are ca efect inglobarea resurselor financiare in bugetul investiției. Daca intreprinderea dispune de mai multe oportunitați de finanțare, alegerea efectuata va fi in funcție de costul fiecareia dintre aceste oportunitați și de riscurile pe care le implica.

Informații suplimentare

Titlu

Investitii. Finantarea investitiilor. Teorie. Studii de caz. Monografie contabila

Preț

65,00

ISBN

978-606-26-1220-7

Format

Academic

Pagini

435

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Investitii. Finantarea investitiilor. Teorie. Studii de caz. Monografie contabila”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON