1989 Romania intre revolutie si lovitura de stat

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9102Autor: Gorun Adrian, Gorun Tiberiu HorațiuData apariție: 14-05-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Romania este azi membra a Uniunii Europene si a Aliantei Nord Atlantice, intrand in randurile tarilor civilizate. Au fost facuti pasi importanti in cei peste 25 de ani de la caderea regimului Ceausescu, insa politicul a ramas inca dator fata de cei care i-au asigurat succesiv legitimitatea. In multe domenii. Iar unul din domeniile restante este cel al restituirii adevarului complet cu privire la decembrie 1989. A adevarului necenzurat sau presarat cu fragmente ale falsului etic in care ideologiile osificate estompeaza valori si fapte. Crampeie de adevar ni s-au oferit in acest sfert de veac, insa adevarul in integralitatea sa ramane in sfera misterului, cu ample consecinte persuasive.

Doua intrebari articuleaza intregul nostru demers: Ce s-a intamplat in Romania in decembrie 1989? si Ce s-a intamplat cu Romania dupa 22 decembrie 1989?

Un demers la care ne angajam si care se va materializa in mai multe volume, deceland fapte, evenimente, procese si fenomene care au marcat istoria noastra recenta.

Despre decembrie 1989 s-a scris mult, fiind lansate in spatiul public opinii, ipoteze, chiar teorii de nivel empiric.

Cartea pe care o propunem cititorilor este una care observa si explica seria de evenimente ce s-au succedat in Romania in intervalul 22-25 decembrie 1989, precum si modalitatile in care ele au fost receptate de catre diversele publicuri.

Suntem constienti ca vom crea simpatii, dar si multe antipatii. Insa rostirea adevarului este mult important decat vremelnicele opinii interesate.

Autorii

Informații suplimentare

Titlu

1989 Romania intre revolutie si lovitura de stat

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-0297-0

Format

Academic

Pagini

314

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „1989 Romania intre revolutie si lovitura de stat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON