Pro Universitaria (Consortiul Universitaria) + brosura gratuita

40,00 lei

Categorie: Cod: 13345Data apariție: 01-07-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Pro Universitaria nr. 3 – o ediție care analizeaza starea invațamantului superior in pragul noului an universitar

Cea de-a treia ediție a revistei Pro Universitaria – un produs al editurii Pro Universitaria – intr-un format glossy de 82 de pagini, plus 4 coperte, lansata la finele lunii iunie 2021, pune sub lupa dinamica acestui sector cu puțin timp inainte de deschiderea noului an universitar 2021-2022.

Tema centrala a noului proiect editorial o reprezinta rezoluția, propunerile, ideile și punctele de vedere ale Consorțiului Universitaria, alcatuit din rectorii celor mai puternice 5 universitați publice din Romania: prof. univ. dr. Marian Preda (Universitatea București), prof. univ. dr. Daniel David (Universitatea Babeș-Bolyai Cluj), prof. univ. dr. Tudorel Toader (Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași), prof. univ. dr. Marilen Pirtea (Universitatea de Vest Timișoara) și prof. univ. dr. Nicolae Istudor (Academia de Științe Economice București).

Revista ofera in exclusivitate interviuri cu ministrul Educației, prof. univ. dr. Sorin Cimpeanu, dar și cu președintele Agenției Romane de Asigurare a Calitații in Invațamantul Superior (ARACIS), prof. univ. dr. Iordan Petrescu.

De asemenea, nu lipsesc din paginile revistei alte convorbiri cu conducatori ai unor instituții de invațamant superior binecunoscute in Romania: Universitatea de Medicina și Farmacie “Carol Davila” București, Universitatea Titu Maiorescu, Universitatea Danubius Galați, Universitatea Romano-Americana sau Academia Forțelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu.

Ediția cuprinde dialoguri pline de miez cu lect. univ. dr. Bogdan Florian de la Școala Naționala de Studii Politice și Administrative București, cat și cu Horia Onița, președintele Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din Romania (ANOSR).

Se mai gasesc, in paginile revistei recent lansate, informații cuprinzatoare cu privire la principalii indicatori ai sistemului national de invațamant superior, despre perspectivele digitalizarii și despre caile optime de alegere a ofertelor potrivite de studii in strainatate.

Revista Pro Universitaria cuprinde și o broșura care este gratuita. „Admiterea in anul universitar 2021-2022” este un titlu lansat in premiera de revista Pro Universitaria, ca prefața la respectivul an de studii. Aceasta premiera editoriala are menirea de a-i informa, corect și intr-o maniera destinsa, pe toți cei interesați de programele de licența și masterat, cu privire la aspectele utilitare care țin de alegerea și inscrierea intr-o universitate, de stat sau privata.

Publicația nu este altceva decat o colecție de sfaturi, ponturi, cai de a ocoli capcane, detalii referitoare la specializari, numar de locuri, taxe, clasamente ale instituțiilor de invațamant superior.

„Admiterea in anul universitar 2021-2022” este una dintre cheile care deschid cele mai multe dintre ușile spre formarea profesionala dorita, reflectand informații la zi despre oportunitațile unitaților de invațamant superior la nivel național, cele de studii peste hotare, precum și așteptarile pe care le au angajatorii de la tinerii absolvenți.

In cele 64 de pagini, prezentate viu și dinamic, intr-un limbaj accesibil, dar și cu o grafica atractiva, se gasește și o serie de oferte concrete avansate de unele dintre cele mai importante universitați din Romania.

Informații suplimentare

Titlu

Pro Universitaria (Consortiul Universitaria) + brosura gratuita

Preț

40,00

ISBN

ISSN 2668-5752

Format

A4

Pagini

44

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pro Universitaria (Consortiul Universitaria) + brosura gratuita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON