Revista Pro Universitaria. Universitatea „Titu Maiorescu” 30 de ani de crestere neintrerupta

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 2021615Data apariție: 28-02-2021 Cuprins

Descriere

A doua apariție a revistei PRO UNIVERSITARIA a confirmat ambițiile echipei editoriale de a aduce un suflu nou in peisajul presei de specialitate. Format glossy, 104 pagini color, au adus sub ochii publicului avizat aventura, planurile și speranțele cadrelor didactice cu experiența care au conturat existența Universitații „Titu Maiorescu” din București.

Ajunsa la ceas aniversar, la implinirea varstei de 30 de ani, instituția-pionier a invațamantului superior privat romanesc și-a facut cunoscute atat atuurile prin care a razbatut intr-o piața dura, cat și nazuințele pentru un viitor ce se arata pe cat de provocator, pe atat de fascinant.

Au impartașit din cunoștințele lor, in cadrul unor interviuri acordate revistei PRO UNIVERSITARIA, profesori care au contribuit la inființarea, dezvoltarea și afirmarea Universitații „Titu Maiorescu”. In paginile ediției sunt prezentate, de asemenea, parcursurile academice ale personalitaților distinse cu titulatura de Doctor Honoris Causa. Și-au exprimat opiniile cu privire la munca de asimilare a noțiunilor și de pregatire pentru piața muncii studenți care urmeaza cursurile UTM.

Informații suplimentare

Titlu

Revista Pro Universitaria. Universitatea „Titu Maiorescu” 30 de ani de crestere neintrerupta

Preț

40,00

ISBN

ISSN 2668-5752

Format

A4

Pagini

104

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Revista Pro Universitaria. Universitatea „Titu Maiorescu” 30 de ani de crestere neintrerupta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON