Vrabie Cătălin

Conf. univ. dr. Cătălin Vrabie este membru al corpului didactic al Facultății de Administrație Publică din SNSPA, predând cursuri specializate precum Programarea Bazelor de Date, Operare și Programare Software, E-administrație, Smart Cities și Applied Artificial Intelligence. Dedicat conexiunii dintre cunoașterea academică și competențele practice esențiale, Cătălin Vrabie se concentrează pe dezvoltarea profesională a angajaților actuali și viitori din administrația publică românească în aceste domenii.
Cătălin Vrabie este absolvent al prestigiosului Masterat Executiv „Strategy and Innovation” organizat de Massachusetts Institute of Technology (MIT), axat pe studiul Inteligenței Artificiale și impactul tehnologiilor asociate acesteia în societate fiind totodată membru al Association for Computing Machinery (ACM) – organizație de renume mondial în domeniul informaticii și tehnologiei informației. Deține, de asemenea, un doctorat în Științe Administrative, cu teza “Creșterea transparenței în Sectorul Public prin E-guvernare”, subliniind rolul crucial al IT-ului în progresul Sectorului Public din România.
Participările sale numeroase și semnificative la conferințe naționale și internaționale, unde a prezentat lucrări în domeniile sale de expertiză, îl atestă ca un specialist de marcă. Cătălin Vrabie este, de asemenea, coordonatorul Jurnalului Internațional „Smart Cities and Regional Development” (SCRD) și al seriei de conferințe internaționale Smart Cities (SCIC), organizate de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).Afișez toate cele 13 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON