Vrabie Cătălin

Cătălin Vrabie este cadru didactic universitar pentru discipline de IT precum Baze de date, Operare și programare software, eAdministrație etc. Principala responsabilitate a lui constă în relaționarea cunoștințelor academice cu abilitățile practice necesare instruirii actualilor și viitorilor angajați în structurile Administrației Publice din România – studenți ai Facultății de Administrație Publică, în domeniile menționate mai sus.

De asemenea deține un doctorat în Științe Administrative cu teza “Creșterea transparenței în Sectorul Public prin E-guvernare” în care pune accentul pe rolul IT-ului în dezvoltarea armonioasă a Sectorului Public din țara noastră.

Numeroasele participari cu lucrari la conferințele naționale și internaționale îl certifica drept un bun specialist în domeniile de competență, fiind membru a panelurilor de lucru al conferințelor EGPA (European Group for Public Administration) și NSIPAcee (Network of Institutes and Schools of Public Administration in Central and Eastern Europe).Afișez toate cele 10 rezultate

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON