Sărăcin Valentin-Cosmin

Este în prezent MANAGER DE PROIECT, proiect POCU/909/2/4/148643 – „Facilitarea integrării pe piața muncii a tinerilor NEETs II – ,,S.R.P.M. – Tineri de viitor!”” în cadrul ASOCIAŢIEI SOCIETATEA ROMÂNĂ DE PROTECŢIE A MEDIULUI- S.R.P.M.
Totodată este și MANAGER DE PROIECT, proiect POCU/138/4/1/114683- „Reducerea sărăciei din comunitatea marginalizată a satului Ghimpați prin soluții integrate și orientate pe nevoile specifice ale acestora inclusiv combaterea discriminării și promovarea multiculturalismului – Împreună pentru viitor!” in cadrul ASOCIAŢIEI OPERATORILOR DIN AGRICULTURA ECOLOGICĂ BIO ROMÂNIA. Dar și administrator în cadrul societatii AGRO BUSINESS TOURISM SRL.
Din 2022 este doctor în Administrarea afacerilor (Academia de Ștudii Economice din București).
Este Absolvent al Facultăţii de Drept (Universitatea Titu Maiorescu). A realizat masteratul în Controlul şi Expertiza Produselor Ecologice, Halal şi Kosher (Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti). A realizat și un master în domeniul Finanţe, programul de studii Management Financiar şi Bursier – DAFI (Academia de Studii Economice din Bucureşti – Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori), este și licenţiat în Ştiinte Economice în domeniul Administrarea Afacerilor programul de studii/specializarea Administrarea afacerilor în Comerţ, Turism, Servicii, Merceologie şi Managementul Calităţii (Academia de Studii Economice din Bucureşti Facultatea de Comerţ).
A publicat numerioase articole indexate în WEB OF SCIENCE, publicate în reviste internaționale recunoscute CNCSIS, dar și Studii indexate în WEB OF SCIENCE publicate în volumele unor manifestări științifice din străinătate (International Conferences ProceedingsAfișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON