Tsakiris Cristian

Născut în 1961, în orașul Ploiești.

A absolvit în București Colegiul de 8 clase „Liviu Rebreanu”, Liceul „Gheorghe Lazăr ”, având studii superioare în specializarea „Inginerie chimică”, licență și doctorat (2000) la Universitatea Politehnica București.
În cadrul specializării obținute, predă ”Procese hidrodinamice” la Universitatea „Petrol-Gaze” din Ploiești, curs care a fost aplicat în cercetări de inginerie medicală la nivelul creierului uman la Universitatea Illinois din Chicago (2002-2004).
Angajat ca inginer la firma Vichem, apoi la Danfoss România, unde capătă experiență practică. Din 2008 predă la Facultatea de Inginerie Managerială în cadrul Universității Ecologice din București pornind de la Mecanica fluidelor și echipamente hidraulice la o diversificare tehnică spre disciplinele Termotehnică și echipamente termice, Mașini mecano-energetice, Utilaj tehnologic industrial, incluzând epurarea apelor, completate cu discipline de graniță, Ergonomie, Logistică și Management strategic.
Cursul de față este rezultatul dezvoltării părții introductive de Termodinamică din cartea Mașini mecano-energetice publicată în 2013 la aceeași editură.Afișez toate cele 4 rezultate

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON