Nemeș Roxana Maria

Prof. univ. dr, medic primar pneumolog, medic specialist pediatru, doctor în științe medicale, Președintele ales al Societății Române de Pneumologie, 2020-2024, Șeful Laboratorului de Explorări Funcționale Respiratorii Speciale în cadrul Institutului de Pneumologie ,,Marius Nasta ” din București.
Activitatea de cercetare a d-nei prof. univ. dr. Roxana Maria Nemes, se concretizează în 5 granturi și peste 20 de studii clinice naționale și internaționale.
Între 2003 și 2014 a urmat o serie de cursuri de specializare, din care putem enumera:Monitoring airways diseases (Laussane, 2003), Basic principles of pulmonary rehabililitation (Munchen, 2006), Spirometry training (Amsterdam, 2007) și un stagiu de Pneumologie pediatrică-Children′s Hospital, Omaha (USA, 2012) și la Gratz (Austria).
Din 2001 este implicată în studii multicentrice în astm și BPOC.
Autor și coautor a peste 14 cărți/capitole și 120 de articole în reviste naționale și internaționale.
D-na dr.Roxana Maria Nemeș, este Profesor Universitar în cadrul Universității ”Titu Maiorescu”-Facultatea de Medicină/Catedra de Fiziopatologie.
D-na prof. univ. dr. Roxana Maria Nemeș, președintele ales al Societății Române de Pneumologie, 2020-2024, este organizator a numeroase conferințe, congrese, manifestări științifice cu participare a numeroase personalități din țară și de peste hotare.Afișez toate cele 7 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON