Hudea-Caraman Oana Simona

      Este conferențiar universitar doctor – Facultatea de Administraţie şi Afaceri – Universitatea din Bucureşti.
      Este licenţiată în economie Universitatea din Bucureşti. Domeniu: Administrarea afacerilor (Facultatea de Administraţie şi Afaceri, secţia Administrarea Afacerilor), are un Master în economie Academia de Studii Economice, Bucureşti. Domeniu: Finanţe (DOFIN – Şcoala Doctorală de Finanţe Bănci.
      De asemenea este din 2019 până în prezent: Membru formator – Proiect EXCIA – „Excelenţă în cercetarea interdisciplinară doctorală şi postdoctorală, alternative în carieră prin inițiativă antreprenorială”, cod SMIS 125245 – Academia de Studii Economice, Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea din București, Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti și Institutul de Economie Națională.
      Din 2018 este Membru UB – Centrul de Excelență in Comerț Exterior – Academia de Studii Economice Bucuresti, Academia Românână și Institutul Național de Statistică. Este și – Membru în Consiliul Director al CSL (Consultanță Stratetigă și Leadership), Membru al Asociaţiei Generale a Economiştilor din România (A.G.E.R.), Membru al Societăţii Române de Econometrie (S.R.E.), Membru în colectivul redacţional al Revistei Manager, Membru / Coordonator al Comitetului de organizare a Conferinţei Internaţionale de Leadership şi Strategii organizaţionale – Universitatea din Bucureşti, Membru în Consiliul Director al CSOL-UB (Centrul de Strategii Organizaţionale şi Leadership) – Universitatea din Bucureşti.
Este și traducător autorizat. A obținut premiere pentru rezultate ale cercetării (3 articole, 2 în calitate de unic autor) de către UEFISCDI, Proiect PRECISI 2019.Afișez toate cele 12 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON