Nicoară Romulus Dan

Este psiholog și psihoterapeut sistemic de cuplu și familie și totodată asistent universitar asociat la Universitatea de Medicină Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. Stagiul de supervizare profesională în domeniul psihologiei clinice l-a desfășurat sub îndrumarea doamnei prof.univ.dr. Ruxandra RĂȘCANU.
Dan este absolvent a trei masterate, dintre care două în domeniul psihologiei și unul în domeniul eticii și al cercetării în medicină. De asemenea este absolvent a unor cursuri de formare profesională complementară în domeniul psihologiei aplicate în domeniul securității naționale precum și a numeroase cursuri postuniversitare în domeniul psihologiei.
In perioada 2013-2021 a fost Membru in Consiliul Colegiului Psihologilor din România și Președinte al Filialei teritoriale Hunedoara al CPR.
În prezent, Dan își desfășoară activitatea ca asistent universitar asociat la Universitatea de Medicină Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca dar și ca psiholog principal atît în cadrul SCJU Cluj-Napoca – Comportamentul Clinic de Medicina Muncii cât și în cabinetul privat de psihologie unde realizează evaluări în domeniul siguranței tranporturilor și a siguranței naționale dar și expertize psihologice judiciare și extra-judiciare. Din anul 2019 este colaborator extern al Instituției Avocatul Poporului pentru care realizează activitati de evaluare psihologică desfăsurate în orice loc de detentie.Afișez toate cele 2 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON