Balauru Mihaela

Informații despre autoare

S-a născut pe 26 octombrie 1977 într-un mic oraș de lângă Dunăre. Pasionată de educație încă de mică, a ales să urmeze studiile liceale la Liceul Pedagogic Andrei Șaguna din Sibiu și la Școala Normală Elena Cuza din București, în urma cărora a obținut dubla specializare de învățător-educator. A absolvit, apoi, Facultatea de Sociologie și a obținut și un master în asistența socială la Universitatea București.
În ultimii ani, a aprofundat cunoștințele in domeniul dezvoltării personale, obținând un master în Professional Coaching la Centrul Universitar Internațional de la Padova, în Italia, precum și două atestate ca Practitioner of Excellence în Life-Coaching la Centrul de Intervenție Strategică și Robbins-Madanes Training, în S.U.A.
Autoarea a imigrat în Grecia în anul 2002 și, după zece ani de la nașterea fiicei sale diagnosticate cu spina bifida, aceasta s-a mutat, împreună cu ea, în Italia, pentru a-i pune la dispoziție terapiile cele mai adecvate patologiei sale.
Pentru mulți ani, autoarea a predat limba română și limba greacă, a creat un curs de limba română pentru studenții greci și a participat în proiecte de traduceri pentru companii multinaționale din Grecia și din România.
În paralel, și-a dezvoltat activitatea de life-coach, ajutând persoanele să-și atingă diverse obiective pe plan personal, social și profesional, fiind o mare susținătoare a “exploatării” maxime a potențialului care există în fiecare persoană, indiferent de condițiile externe.
Autoarea a creat și a implementat proiecte școlare cu obiective sociale și culturale, având un interes deosebit pentru integrarea socială a copiilor cu dizabilități.
În prezent, trăiește într-un orășel de munte din Appenninii Modenezi din Italia, împreună cu fiica sa și cu cei șase câini ai lor.
“Ajută-mă să devin un campion (al vieții)!” reprezintă prima sa carte.Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON