Cliza Marta Claudia

Av. Marta Claudia Cliza este absolventa a Facultăţii de Drept din Bucureşti, promoţia 1998.
In paralel cu exercitarea profesiei de jurist, dna. Marta Claudia Cliza a debutat şi în cariera universitară, fiind în prezent Conferentiar la “Universitatea Nicolae Titulescu”, Facultatea de Drept, specializare in drept administrativ si drept procesual civil, atât pentru cursuri universitare, cat si postuniversitare (Master in „Drept Internaţional si Comunitar European”). De asemenea, dna. Marta Claudia Cliza este doctor in drept din anul 2010.
Dna. Av. Marta Claudia Cliza a desfasurat o bogata activitate in domeniul juridic prin colaborarea, inca din perioada studiilor universitare, cu o renumita societate de avocati.
Dna. Av. Marta Claudia Cliza este membra a Baroului Bucuresti din anul 2006, dovedind pana in prezent un ridicat grad de profesionalism si seriozitate.
Dna. Av. Marta Claudia Cliza este o buna cunoscătoare al mediului de afaceri din România şi străinătate, aprofundând domeniul privatizărilor societăţilor comerciale în cadrul economiei de tranziţie, însă, în aceeaşi măsură şi domeniul comerţului internaţional, domeniul financiar, bancar, fiscal, vamal, dreptul societăţilor comerciale, dreptul de proprietate mobiliară şi imobiliară, investiţii şi achiziţii publice.
Dna. Av. Marta Claudia Cliza a dobândit o solidă experienţă practică de peste 15 ani, demonstrată în numeroasele cauze susţinute în faţa instantelor romanesti, precum si in fata celorlalte autoritati.
Se implică direct în desfăşurarea tuturor activităţilor din domeniile mai sus menţionate, coordonează şi supraveghează îndeplinirea cu profesionalism a angajamentelor asumate de echipa CLIZA | GRIMBERG.
Este vorbitoare de limbă franceza şi engleză.
Dna. Av. Marta Claudia Cliza desfăşoară şi alte activităţi, printre care amintim cercetarea stiintifica, avand publicate numeroase carti si articole in diverse reviste de specialitate nationale si internationale.Afișez toate cele 4 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON