Ciuvică-Enusi Mariana

Este cadru didactic din anul 2006, fiind licențiată în Management-Marketing. Este absolventă a Programului de Master Control Financiar – Fiscal în cadrul Universităţii Româno-Americane.
Titlul de doctor in economie l-a obținut în anul 2012 în cadrul Academiei de Studii Economice din București la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică de Gestiune cu tema: „Metode și tehnici de analiză și predicţie a IMM-urilot din România”.
Este autoarea unor lucrări și cărți de specialitate, a numeroase articole prezentate în cadrul unor conferințe și sesiuni de comunicări științifice internaţionale şi naţionale şi în reviste de specialitate, din țară și din străinătate. Lucrările de referinţă sunt:
„Strategii de dezvoltare – Previziune economică”, Ed.Universitară, 2008, coautor„Metode și tehnici de analiză și predicţie a IMM-urilor”, Ed.Prouniversitaria, 2012; „Gestiunea financiară a firmei”, Ed.Mustang, 2022.
Activitatea sa didactică în cadrul Universității Ecologice din București, pe care o desfășoară în prezent în domeniul economiei și al managementului, constă în predarea disciplinelor Gestiunea financiară a firmei şi Contabilitatea de gestiune.Afișez toate cele 3 rezultate

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON