Larisa Ileana Casangiu

Este conf. univ. dr. la Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Departamentul de Psihologie, Asistență Socială și Științe ale Educației).
Este absolventă a Facultății de Litere a aceleiași universități, cu studii aprofundate în Literatură modernă și contemporană și a masteratului de Management educațional și comunicare instituțională, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.
A obținut Diploma de doctor în filologie Cum laude, în cadrul Facultății de Litere a Universității din București (2002).
Este totodată didactician, publicând numeroase volume de specialitate, dintre care amintim: Personajul sadovenian. Perspective de abordare (2003), Literatură română și literatură pentru copii. Note de curs și sugestii de lecturi plurale ale unor opere (ed. I – 2006, ed. a 2-a- 2007), Repere în organizarea procesului didactic la disciplina Limba și literatura română, în învățământul primar (ed. I – 2008, ed. a 2-a- 2009), Ghid de bune practici. Didactica limbii și literaturii române în învățământul primar (2013), Management școlar. De la impresii artistice și reflecții, la teorie și aplicații (2016). A publicat și peste 70 de articole științifice.
Acestora li se adaugă scrieri beletristice – Pilde mobilizatoare (2012) și Pas seulement d’amour (2019, Ed. Baudelaire, France).Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON