Larisa Ileana Casangiu

Este conf. univ. dr. la Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Departamentul de Psihologie, Asistență Socială și Științe ale Educației).
Este absolventă a Facultății de Litere a aceleiași universități, cu studii aprofundate în Literatură modernă și contemporană și a masteratului de Management educațional și comunicare instituțională, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.
A obținut Diploma de doctor în filologie Cum laude, în cadrul Facultății de Litere a Universității din București (2002).
Este totodată didactician, publicând numeroase volume de specialitate, dintre care amintim: Personajul sadovenian. Perspective de abordare (2003), Literatură română și literatură pentru copii. Note de curs și sugestii de lecturi plurale ale unor opere (ed. I – 2006, ed. a 2-a- 2007), Repere în organizarea procesului didactic la disciplina Limba și literatura română, în învățământul primar (ed. I – 2008, ed. a 2-a- 2009), Ghid de bune practici. Didactica limbii și literaturii române în învățământul primar (2013), Management școlar. De la impresii artistice și reflecții, la teorie și aplicații (2016). A publicat și peste 70 de articole științifice.
Acestora li se adaugă scrieri beletristice – Pilde mobilizatoare (2012) și Pas seulement d’amour (2019, Ed. Baudelaire, France).Este conf. univ. dr. la Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Departamentul de Psihologie, Asistență Socială și Științe ale Educației). Este absolventă a Facultății de Litere a aceleiași universități, cu studii aprofundate în Literatură modernă și contemporană și a masteratului de Management educațional și comunicare instituțională, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București. A obținut Diploma de doctor în filologie Cum laude, în cadrul Facultății de Litere a Universității din București (2002). Este totodată didactician, publicând numeroase volume de specialitate, dintre care amintim: Personajul sadovenian. Perspective de abordare (2003), Literatură română și literatură pentru copii. Note de curs și sugestii de lecturi plurale ale unor opere (ed. I – 2006, ed. a 2-a- 2007), Repere în organizarea procesului didactic la disciplina Limba și literatura română, în învățământul primar (ed. I – 2008, ed. a 2-a- 2009), Ghid de bune practici. Didactica limbii și literaturii române în învățământul primar (2013), Management școlar. De la impresii artistice și reflecții, la teorie și aplicații (2016). A publicat și peste 70 de articole științifice. Acestora li se adaugă scrieri beletristice - Pilde mobilizatoare (2012) și Pas seulement d’amour (2019, Ed. Baudelaire, France).

Afișez singurul rezultat

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON