Jana Maftei

Jana MAFTEI este profesor universitar la Universitatea ,,Danubius” din Galați, doctor în drept, cu o experiență didactică de peste 36 de ani.

A absolvit programul de master în Drept comunitar, dar și alte cursuri de specializare: „Introduction to NATO”, „Terorismul internaţional și sistemele de securitate”, „Specializare în practica relaţiilor internaţionale și studii euro-atlantice”, „Calitate, inovare, comunicare în sistemul de formare continuă a didacticienilor din învățământul superior”, „Dezvoltator de e-learning”, „Mediator antidiscriminare” etc.

Este editor-șef la Revista Acta Universitatis Danubius. Juridica, membru în colectivul editorial pentru Journal of Politic and Law, International Law Research, referent științific extern la Tribuna Juridică etc.

A fost/este membru al mai multor organizaţii/societăţi profesionale/ştiinţifice: Asociaţia Română de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene ARRISE, European Society of International Law, DAAAM International Organization, Society for Cross-Cultural Research, Asociația Română de Drept și Afaceri Europene (ARDAE), Asociația Română de Științe Penale, PERGAM – Societatea Autorilor și Editorilor Români de Opere Științifice, Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera Notarilor Publici Galaţi etc.

2011-2015 – Director, Departamentul de Drept Public şi Drept Privat, Facultatea de Drept Universitatea „Danubius” din Galați.

2008-2011 – Șef de catedră, Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, Universitatea „Danubius” din Galați.

A publicat monografii, cursuri universitare, studii și articole în domeniul dreptului internațional publicAfișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON