Horia Mihai

Este cercetător ştiinţific la Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, Academia Română. A absolvit masterul de Antropologie şi Dezvoltare Comunitară şi Regională la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, 2020. Din acelaşi an, studiază la şcoala doctorală a SCOSAR, Academia Română, titlul lucrării de docorat fiind „Sărăcia, conceptualizare şi ameliorare”.
Are 3 ani de activitate didactică la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, în sfera Teoriilor Sociologice Contemporane şi a Istoriei Sociale.
Dintre publicaţiile cele mai relevante amintim din anul 2021 Capitolul de carte „Sărăcia şi Exclutziunea Socială” în volumul colectiv „România Rurală în Noul Capitalism, 1990-2020”, coordonat de Iulian Stănescu şi Flavius Mihalache, iar în anul 2022 un articol la Revista Institutului Român pentru Drepturile Omului, Sărăcia – O Formă De Nerespectare A Drepturilor Omului.
Este membru al Asociaţiei pentru Dezvoltare şi Promovare Socio-Economice Catalactica din 2021. În colaborarea cu această asociaţie a contribuit la integrarea profesională a tinerilor din două judeţe, care nu sunt cuprinşi în educaţie, formare profesională sau pe piaţa muncii.Afișez toate cele 2 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON