Gheorghița Nistor

Conferențiar universitar doctor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii din Bucureşti.
Studii: licență în asistență socială, master în politici sociale (promoția 1996), doctorat în sociologie (2003) la Universitatea din București, Facultatea de Sociolgie și Asistență Socială.
Predă cursuri centrate pe asistența socială a familiei, comportament și mediu social (psihologie socială), asistență socială și consiliere în instituțiile educaționale, cultură organizațională, deontologie și etică în practica asistenței sociale.
Autor și coordonator de cărți, autor și co-autor de studii şi articole de specialitate, publicate în reviste şi edituri de prestigiu.
Dintre lucrările publicate amintim:
– Motivaţie şi cultură organizaţională (2016, autor);
– Familia în secolul (2021, coordonator);
– Convenția O.N.U. cu privire la drepturile copilului: O Magna Carta a demnității umane. 1989-2020. (2020, coordonator);
– Familia în societatea românească. Pregătirea copiilor și tinerilor pentru viața de familie (coordonator, 2018),
– Copiii – victime ale sărăciei (2011, coordonator, ediţie bilingvă).
– Articole în reviste de specialitate: Revista de Asistența Socială, Revista de Cercetare şi Intervenţie Socială, Sociology and Social Work Review, Procedia – Social and Behavioral Sciences (Elsevier), International Journal of Social Sciences and Humanity Studies șa.Afișez toate cele 2 rezultate

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON