Brănescu Geronimo Răducu

Este medic veterinar la Universitatea de Științe Agronomice si Medicină Veterinară București. A absolvit Facultatea de Medicina Veterinara București. Totodată, este membru în colectivele redacţionale ale unor periodice de prestigiu profesional din ţară şi străinătate, ale unor colective editoriale internaţionale/europene, este membru în organizaţii şi asociaţii naționale, internaţionale/europene profesionale.
Specializari: Controlul bolilor veziculoase – real time training course on FMD, FAO, Nakuru, Kenya; Curs de specializare in procedura de investigare a toxiinfecțiilor alimentare Lisabona; Curs de control al importurilor alimentelor si furajelor de origine non-animala Genoa; Curs de control al aditivilor alimentari si de utilizare a acestora in producție Lisabona; Curs de igiena alimentara si controlul peștelui si produselor din pește Hirtshals si Aalborg, Danemarca; Curs de specializare in principiile si auditul tehnic al HACCP Stratford-Upon-Avon, U.K.; Curs de management al calității produselor si serviciilor Bruxelles – B.E.U.C. (Biroul European Al Uniunii Consumatorilor); Curs de expertiză în domeniul siguranței alimentelor Bruxelles © Uniunea Europeană; Controlul organismelor modificate genetic Dublin; Curs de siguranța alimentelor in spațiul comunitar Bruxelles; Controlul alimentelor in unități de procesare a cărnii Dusseldorf; Transplant de embrion la iapa Dammartin-Sur-Meuse – Franta.
Lucrări publicate, autor și coautor: Ghidul columbofilului; Aspecte practice ale implementării legislației din domeniul siguranței alimentelor in unitățile producătoare; Corelații intre nivelul sanitar al factorilor de mediu si nivelul sanitar al peștelui de apa dulce destinat consumului public; Implicarea tehnologică necesară aplicării corespunzătoare a Directivei 92/116 in condițiile abatoarelor de păsări din Romania, Evaluarea si comunicarea riscului de contaminare microbiologica in alimente etc.Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON