Daria Păsăilă

Este profesor pentru învățământ primar la Școala Gimnazială Milișăuți, județul Suceava, cu o vechime în învățământ de 39 de ani.
A absolvit Liceul Pedagogic ,,Emil Bodnăraș” din Suceava în anul 1984, Studii universitare de licență în domeniul Științe ale Educației, programul Pedagogie, la Universitatea ,,Spiru Haret”, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Brașov, anul 2016 și un masterat în domeniul Științe ale Educației la Universitatea ,,Ștefan cel Mare,” Suceava, programul de studii Consiliere școlară și educație emoțională, anul 2020.
A obținut succesiv toate gradele didactice ca învățătoare: definitiv, gradul II, gradul I – 2001.
Preocuparea pentru stimularea și dezvoltarea creativității școlarului de vârstă școlară mică s-a concretizat în lucrările științifice realizate pentru obținerea gradului didactic I și a examenului de licență. Masteratul a fost finalizat cu lucrarea științifică ,,Relația dintre stilul parental și inteligența emoțională a părinților care au copii în ciclul primar”.
A participat cu două comunicări individuale la Congresul AMSE-AMCE-WAER, ediția a XIX, 2018, desfășurat la Universitatea ,,Ștefan cel Mare ” din Suceava, la Conferințele Naționale: ,,Teatrul și strategiile accesibilității”, desfășurată la UNATC – I.L. Caragiale, București, 2018, și ”The Voice of Education at European Level”, Bacău, 2020, la diferite simpozioane, workshopu-uri pe teme specifice învățământului primar și al consilierii școlare și al educației emoționale.
A desfășurat programe de consiliere de grup cu elevii și cu părinții elevilor. A publicat publicat lucrări de specialitate în Revista învățământului preuniversitar și pe site-ul www.academia.edu.Afișez singurul rezultat

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON