Daniela Cristina Creț

Este doctor în drept și conferențiar universitar în cadrul Facultății de Științe Juridice a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad.
Studii: Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Drept – studii doctorale (teza de doctorat Protecţia persoanei fizice în dreptul privat), Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, Facultatea de Științe Juridice – studii masterale, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad – Departamentului pentru pregătirea personalului didactic, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, Facultatea de Științe Juridice – studii universitare de licență.

Activitate profesională: cadru didactic titular în cadrul Facultății de Științe Juridice a Universității de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad (2000 – prezent); director Departamentul de Drept privat al Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad (2013- 2015); prodecan (2020-prezent).

Activitate ştiințifică: membru în comitetul editorial al revistei Journal of Legal Studies; organizator de manifestări științifice internaționale și naționale; participare cu studii științifice la conferințe internaționale și la manifestări ştiinţifice naționale.
A publicat de-a lungul carierei mai multe cărți și articole științifice.Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON