Cristina Mihaela Salca Rotaru

Cadru didactic al Facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov din anul 2001, doctor în științe juridice al Universității Lucian Blaga din Sibiu din 2010.
Membru în proiecte naționale și internaționale ce vizează educația de mediu și protecția mediului, dar și probleme actuale ale societății, din care amintim: Environmental Education – OERs for Rural Citizens (EnvEdu-OERs), Ecological corridors for habitats and species in Romania (COREHABS), Innovative teaching and learning paths for the prevention of new drugs abuse (INES) și Introducing Intellectual Property Education for Lifelong Learning and the Knowledge Economy (IPEDU) și Learning Toxicology through Open Educational Resources (TOX-OER).
Autoare și coautoare a numeroase lucrări științifice publicate în reviste cotate în baze de date internaționale, inclusiv în Web of Science.
Președinte al Comisei de etică și deontologie universitară, din anul 2012, organizator al conferinței internaționale anuale Valorile Etice în Societatea Actuală (VESA) și editor al revistei Etică și Deontologie, revistă indexată în baze de date internaționale, ce acoperă cercetările și preocupările specialiștilor în domeniul clasic al eticii dar și în domeniile de interdisciplinaritate și actualitate (ISSN: 2784-3904, ISSN ONLINE: 2821-5974). Membru în colectivul de lucru constituit de CEMU, în anul 2021, în vederea realizării unor propuneri privind modificările la legislația națională cu privire la etica și integritatea academică.Afișez toate cele 4 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON