Corina Cace

Este absolventă a Facultății de Sociologie, Psihologie, Pedagogie specializarea Asistență socială din cadrul Universității din București.
Debutul în carieră este legat de activitatea de cercetare din cadrul Institutului National de Cercetare Științifică în Domeniul Muncii și Protecției Sociale. A elaborat lucrări în domeniile: politici publice, politici sociale, piața muncii, resurse umane. A coordonat proiecte de cercetare care au urmărit aspecte ale evaluării programelor de asigurări sociale publice și analize de impact ale măsurilor de protecție prevăzute în programele publice de asigurări sociale. Din 2004 este Doctor în Management. Este abilitată în economie și asistență socială.
În prezent este titularul cursurilor de Asistența socială a șomerilor, Politici de sănătate în Uniunea Europeană și Managementul instituțiilor de sănătate la Departamentul de Asistență socială din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență socială a Universității din București. Activitatea didactică și de cercetare poate fi cuantificată și evaluată prin lucrările publicate- 22 cărți de specialitate, peste 50 de studii, articole, rapoarte, în calitate de autor și coautor.
Cariera didactică (asistent universitar, lector, conferențiar, profesor, profesor abilitat)
a îmbinat-o constant cu cea desfășurată în cadrul unei entități neguvernamentale, fiind unul dintre membrii fondatori, Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică- Catalactica. Ca membru activ al acestei organizații neguvernamentale participă la activitățile specifice din cadrul proiectelor (din diverse arii: integrare socială, piața muncii, educație, cercetare, evaluare de programe și proiecte) care răspund scopului și misiunii acestei instituții.Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON