Carmen Corina Radu

Conf. univ. dr. absolventa a Facultății de Medicină şi Farmacie, la Universitatea din Oradea, a susținut teza de doctorat doctorat ,,Administrarea mijloacelor de probă medico-legale în accidente colective”.
Cariera didactică universitară a început-o din 2001, la Facultatea de Medicină și Farmacie – Universitatea din Oradea unde a fost conferențiar universitar începând cu anul 2015. Din anul 2020, activeaza în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, fiind șef disciplină Medicină Legală, conferențiar universitar abilitat, conducător de doctorat în cadrul Școlii Doctorale și medic primar medicină legală, în cadrul Institutului de Medicină Legală din Târgu Mureș, unde este si director.
Deține competențe în Medicină Legală, Bioetică, Managementul Situațiilor de Urgență și Management Sanitar. Este manager de proiect HURO/0801/153 LMLTRANSSU, colaborator extern Avocatul Poporului „Domeniul privind prevenirea torturii în locurile de detenție”, membru în comisia de specialitate Medicină Legală, membru permanent în Comisia Superioară și în Consiliul Superior de Medicina Legală din România.Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON