Baciu Adina-Brînduşa

Este medic, doctor în medicină și îşi desfăşoară activitatea în cadrul Institutului de Antropologie ,,Fr. I. Rainer” al Academiei Române, unde este cercetător științific gradul I, având o experiență de 20 de ani în domeniul antropologiei medicale. De peste un deceniu conduce Compartimentul de antropologie biomedicală din cadrul acestui institut. De asemenea, a absolvit un masterat în domeniul prevenirii şi combaterii consumului ilicit de droguri din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din Bucureşti.
În calitate de cercetător a abordat mai multe subiecte de studiu, cum ar fi: adicția (digitală, de substanțe), deficiența auditivă, nutriție etc. A publicat numeroase cărți și articole în țară și în străinătate și a participat la multe conferințe naționale și internaționale. A fost invitată la mai multe emisiuni radio și de televiziune pentru a dezbate aspecte legate de consumul de droguri și de adicția digitală.
Totodată s-a dedicat și activității didactice. Adina Baciu susține cursuri la Universitatea București, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, în cadrul programului de master Prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri și a fost invitată să predea mai multe cursuri de Antropologie medicală. Este conducător de doctorat în cotutelă în cadrul Departamentului de Antropologie Medicală și Sănătate Globală de la Universitatea Rovira y Virgili (Barcelona/Tarragona).Afișez singurul rezultat

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON