Aurelia Săbiescu

Este licențiată în filologie, a absolvit Facultatea de Litere a Universității de Vest din Timișoara (română-franceza), apoi Studii academice postuniversitare (Sisec – Școala de înalte studii europene comparative), obținând în anul II – bursa de studii Erasmus la Universita Degli Studi di Brescia (Italia).
Traducător autorizat de Ministerul Justiției de limba și literatura franceză, iar de Ministerul Culturii de limba italiană, obținând atestate la Universita Degli Studi di Brescia și Universitatea de Vest din Timișoara, precum și diplomă de limba italiană ”Active Learning”.
Doctorat în filologie – „Magna cum laudae”. Publicarea unor articole științifice în reviste și volume de specialitate (RAIS Journal for Social Sciences, JYR Journal of Young Researchers – Craiova), precum și participarea la conferințe internaționale (RAIS, Princeton, Scientia Moralitas, ConScienS Conference on Science and Society), cu obținerea unor certificate și diplome.
Publicarea volumului de poezii (română/italiană) „Sempitern” la Editura Mirton din Timișoara în 2003 și debut în volumele colective ale Cenaclului „Șerban Cioculescu” (membru fondator de la Colegiul ”Theodor Costescu”) din Drobeta Turnu-Severin, cenaclul ,,Datina”; apariții Concurs Național și premii: revista ,,Excelsior” din Cluj-Napoca; ,,Fascinația cuvantului” din Drobeta-Turnu Severin.
Din 2006-2007 profesor de limba și literatura română Liceul ,,Grigore Moisil” București. Din 2008-2012 profesor de limba română (Sc. 142/ 307/ 59). Din 2012-prezent (Sc. Nr.117 București). Pasionată de limba, cultura și civilizația italiană.Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON