Anghel Mirel

Este lector la Departamentul de Limbi străine și comunicare din cadrul Facultății de Inginerie în Limbi Străine (Universitatea Tehnică de Construcții București – UTCB). Predă cursuri de limba engleză, identitate românească și sincronism european, cultură și civilizație românească, etică și deontologie academică, precum și cursuri ce vizează scrierea articolelor științifice de către doctoranzii UTCB.
Este în prezent coordonator al Anului pregătitor de limba română pentru cetățenii străini din UTCB și director al Centrului de Cercetare în Etică Aplicată din cadrul Școlii Doctorale a UTCB.
A publicat până în prezent 3 cărți în calitate de autor (Viaţa lui Tudor Arghezi, Editura Pro Universitaria, Bucureşti, 2012; Elemente de limba română, profil tehnic, Editura Conspress, Bucureşti, 2016; Limba română pentru Anul pregătitor: redactare și compoziție, Editura Pro Universitaria, București, 2020) și o carte în calitate de coautor (Tehnica realizării și redactării lucrărilor științifice, Editura Conspress, București, 2021).Afișez toate cele 3 rezultate

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON