Niculescu Anemona

Este licențiată în litere și în teatru și film. Este profesor de limba engleză și de actorie și predă la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București” , Universitatea Maritimă din Constanța și la Universitatea Hyperion din București.

A jucat pe scena Teatrului Național din București timp de 10 ani, a predat actorie 1 an de zile la Universitatea Ovidius din Constanța, iar la Universitatea Hyperion predă actorie de 7 ani. A început să predea limba engleză la English Center acum 12 de ani. A lucrat, de asemenea, ca traducător, în cadrul Agenției Naționale Antidoping.

A scris articole si cărti, precum și suporturi de curs, atât în limba româna cât și în limba engleză , a tradus o carte din limba engleză și a participat la multe conferințe și simpozioane naționale și internaționale.

A finalizat cu succes studii aprofundate in arta actorului, cu lucrarea “Imaginația, factor fundamental în creația actorului”, și a obținut titlul de doctor în Studii Teatrale Aplicate, cu lucrarea de cercetare “Profilul psihologic și profesional al actorului”,ambele la UNATC, Ioan Luca Caragiale, București.Afișez singurul rezultat

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON