Marinoiu Ana-Maria

Ana–Maria Marinoiu este lector universitar la Facultatea de Relații Economice Internaționale, Academia de Studii Economice din București, cu o vasta experiență profesională acumulată pe parcursul celor doisprezece ani de cariera universitară în cadrul Departamentului de Relatii Economice Internaționala.
Odata cu obținerea titlului de doctor in economie in anul 2007, cu teza de doctorat intitulată „Strategii de pătrundere pe piețele externe” sfera de preocupari stiintifice s-a extins, autoarea publicand in anul 2013 cartea cu titlul „Mediul internaţional de afaceri. Strategii de internaţionalizare.”
Autoarea a adus o serie de contributii marcante in arealul afacerilor internationale fiind autoare sau co-autoare a 8 carti de specialitate si peste 20 de articole publicate in reviste internaționale din domenii diverse precum: servicii şi turism, energie şi schimbari climatice, tehnica plaților internaționale.
Ana-Maria Marinoiu deține o experiență de peste 10 ani în gestionarea și controlul fondurilor europene dobandită în urma activităilor de consiliere și management desfașurare în cadrul organismelor aparatului de stat în calitate de consilier în cadrul Direcţiei de Control al Implementării Programelor cu Finanţare de la Uniunea Europeană, CPM.
Autoarea este membră a Centrului de Cercetare REI și membru a prestigioase asociații de economie din țară și strainătate precum: Economics Association, Royal Economic Society, European Economic Association și Societatea Română de Econoimie – SOREC.Afișez toate cele 4 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON