Carp Ana

Este licenţiată în Planificare și Cibernetică Economică în cadrul Academiei de Studii Economice București, promoţia 1983. A absolvit masterul Management Financiar Bancar și Asigurări în anul 2007.
Este expert contabil din anul 2001 și expert contabil judiciar din anul 2003 cu vastă experienţă în specializările contabilitate, litigii și conflicte de muncă și asigurări sociale.
În anul 2006 a dobândit calitatea de expert evaluator de întreprinderi atestat de C.E.C.C.A.R.
Este doctor în economie din anul 2012 în domeniul Cibernetică și Statistică Economică, titlu obţinut la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică de Gestiune a Academiei de Studii Economice București cu tema: “Modele privind acumularea și distribuirea resurselor în Sistemul Asigurărilor Sociale”.
A publicat numeroase studii și articole în reviste și baze de date internaţionale, a participat la conferinţe naţionale și internaţionale în domeniul economie. Lucrările de referinţă ale autoarei sunt “Acumularea și distribuirea resurselor în Sistemul Asigurărilor Sociale- Studiu pe bază de modele”, 2012, „Evoluţia centenară a securităţii sociale în România”, 2018 , “Corelarea salariilor cu rata inflației și aplicarea criteriului de performanțã “, 2018, “Modele de analiză a securităţii sociale”, 2019, “Conflicte privind aplicarea legii salarizării în sectorul bugetar”, 2019.
Este lector universitar doctor din anul 2016 la Universitatea Artifex din București în Departamentul Finanţe și Contabilitate. Disciplinele de predare ale autoarei la studiile de licenţă sunt Gestiunea financiară a firmei, Asigurări-Reasigurări și Expertiză contabilă și consultanţă fiscal și Tehnici de reasigurare la studiile de MFBA .
Îmbină activitatea didactică și de cercetare cu activitatea de expert contabil judiciar.
Începând cu anul 2017 face parte din echipa de lectori a Corpului Experţilor Contabili și a Contabililor Autorizaţi din România. În cadrul Filialei C.E.C.C.A.R. București a deţinut funcţia de Vicepreședinte în perioada 2018-2022 și deţine în prezent funcţia de membru titular în Comisia de Disciplină a Filialei București, concentrându-și activitatea pentru dezvoltarea profesiei de expert contabil și de contabil autorizat.Afișez toate cele 3 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON