Teacu Parincu Alina Mirela

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar bancar, in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase instituții financiare din Europa, a reușit sa acumuleze un capital important de expertiza in acest domeniu, care a facilitat tranzitia catre antreprenoriat, in zona de consultanta in afaceri si management. Proiectele de consultanta s-au focusat asupra structurarilor afacerilor, construirii scenariilor de finantare si a perspectivelor investitionale, fiind permanent implicată în procesul de rafinare a modalităților de livrare a mesajelor si directiilor de activitate a echipelor coordonate si a proiectelor dezvoltate, pentru a genera performanta.

A absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Drept, dupa care a continuat studiile postuniversitare in Management financiar-bancar si Dreptul Afacerilor, iar in 2017 a absolvit programul Executive Master of Business Administration (EMBA) din cadrul ASEBUSS Business School. In 2023 a obtinut Diploma de Doctor in Management prin elaborarea unei lucrari ce reprezinta o noutate în cercetarea academică din România, care abordează domeniul complex al neuromanagementulului, participand pe perioada derularii cercetarii la multiple conferinte internationale.

Este preocupata de dezvoltarea profesionala si consideră ca adevaratii performeri sunt cei care au curajul sa paseasca in afara zonei de confort, pentru a identifica noi modalitati de a face fata provocarilor si pentru a contura scenarii de business innovative, in care diferentiatori precum viziunea strategica, autenticitatea, creativitatea, anvergura, efervescenta, determinarea, expertiza, sinergia, disciplina, angajamentul si responsabilitatea, reprezinta avantaje competitive de impact. De asemenea, este implicata activ in actiuni de voluntariat, oferind training, consultanta si suport in procesele si programele de educatie financiara.Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON