Adelina Vîlcu

Este profesor titular de limba franceză în Liceul Teoretic ,,Ion Barbu” din București de 21 de ani.
Este absolventă a unei duble specializări, limba franceză-limba engleză, a susținut examenul de licență în cadrul Universității din Craiova în anul 2000. După promovarea examenului de Titularizare (2002), a obținut Definitivarea în învățământ (2003). A urmat studii de lingvistică franceză aplicată și a obținut Diploma de master în cadrul Universității din București (2004).
În perioada 2005-2009, a fost doctorandă a Școlii Doctorale Limbi și Identități Culturale din Universitatea din București unde a pregătit și a susținut teza de doctor cu titlul: ,,Expresiile lingvistice ale ideii de . Perspectivă contrastivă franco-română” (octombrie 2009).
Are o experiență recunoscută în domeniul de specializare astfel încât desfășoară activități de profesor metodist pentru disciplina limba franceză, profesor îndrumător de practică pedagogică pentru studenții de la Universitatea din București, evaluator de manuale dar și (co)autor de auxiliare didactice și traducător autorizat.
A ocupat funcții de conducere în perioada 2017-2022, director adjunct în Școala Gimnazială Nr. 150 și inspector școlar teritorial pentru sectorul 5 în cadrul ISMB.Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON