Colectia Artele spectacolului

Nici o altă carte nu ni s-a părut mai potrivită pentru debutul Colecţiei “Artele Spectacolului” (Grupul Editorial “Pro Universitaria”) decât “Rostul cuvintelor”. Pentru că este o admirabilă demonstraţie a dialogului şi o veritabilă “Artă a Conversaţiei” cu personalităţi din absolut toate domeniile de activitate. Sunt mărturii din timp şi peste timpuri ale vieţii şi carierei unor oameni speciali care au făcut “Artă” din meseria lor şi care, prin confesiunile lor, ne poartă prin unghere mai puţin cunoscute din culisele singurului spectacol care nu se joacă – “Spectacolul” vieţii.

Această apariţie editorială a fost recompensată în iulie 2013 cu DIPLOMA de ONOARE “Observatorul Militar – 154 de ani” acordată de Trustul de Presă al M.Ap.N. pentru, cităm, “reuşita publicistică a volumului "Rostul cuvintelor" care a reunit interviurile realizate cu personalităţi ale vieţii cultural-ştiinţifice în publicaţia Observatorul Militar” .

Au urmat şi alte apariţii editoriale de succes, autorii păstrând cu sfinţenie aceleaşi repere: “Manuscrisul din ape” de Olga Delia Mateescu, “Alexandru Jula. Ultimul Romantic” şi “Jolt Kerestely – O viaţă dedicată cântecului” de Oana Georgescu sau “Cine-a pus Savoyu-n drum” de Ţiţi Şelaru.

Cu aceste prime demersuri scriitoriceşti, colecţia “Artele Spectacolului” va deveni cu siguranţă şi prin următoarele apariţii editoriale, un reper literar-artistic, un mod de a dovedi că în România există valori umane neperisabile, modele de viaţă şi repere ale însăşi existenţei noastre.

Se afiseaza 1 - 7 din 7 Produse