Teste - Grila

Cod: 381851

ISBN: 978-606-26-0543-8

Editura: Editura Pro Universitaria

Data aparitiei: 08-2016

Colectia: Cursuri universitare

Pagini: 212

Format: Academic

Disponibilitate: rezervare

Teste - Grila

Pentru pregatirea examenului de licenta la programul de studii Economie si Afaceri Internationale

Ed. coord. de(i): Constanta Aurelia Chitiba

Autor(i): Cosea M. , Sandru M. , Ilie G. , Nicolau I. , Militaru C. , Dinu A. M.

30 lei

Rezultatele remarcabile obtinute in cadrul procesului de pregatire profesionala specifica studentilor Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” – Bucuresti – reflectate, printre altele, prin cei peste 2500 de absolventi care au obtinut diploma de licenta in decursul celor 18 ani de functionare a acesteia, au condus la intrunirea cerintelor necesare acreditarii Facultatii si la dobandirea, pe aceasta baza, a dreptului de a organiza examenul de licenta pentru viitorii absolventi ai facultatii, potrivit unei metodologii proprii, in cadrul prestigioasei noastre universitati.

Urmarind sa asigure din vreme viitorilor absolventi ai facultatii un material didactic cat mai util in pregatirea probei scrise a examenului de licenta, din sesiunea iulie 2016, editia revazuta si adaugita a volumului de fata reuneste, sub forma de teste-grila, 1000 de intrebari, grupate pe zece sectiuni: Economie Mondiala, Negociere comerciala internationala, Comert international, Politici comerciale, Economia integrarii europene, Tranzactii internationale, Dreptul comertului international, Managementul afacerilor internationale, Marketing international; Euromarketing, vizand cele mai relevante aspecte specifice domeniului de studii universitare, “Economiei si afacerilor internationale”.

Intrebarile formulate cu cate patru variante de raspuns, dintre care una singura este corecta, vor permite celor interesati ca, dupa aprofundarea continutului intregii bibliografii, stabilita si comunicata anticipat, sa-si poata verifica nivelul de pregatire si, totodata, sa se familiarizeze cu acest sistem modern – eficient, transparent si impartial – de sustinere a probei scrise la examenul de licenta. Posibilitatea autoevaluarii nivelului de pregatire a candidatilor pentru licenta este asigurata prin prezentarea, in ultima parte a acestui volum, a raspunsurilor corecte la intrebarile cuprinse in lucrare. Le uram deplina reusita candidatilor ce se vor inscrie pentru confirmarea pregatirii lor universitare in domeniul relatiilor economice internationale.

Conf. univ. dr. Dragos Marian Radulescu Decanul Facultatii de Relatii Economice Internationale Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” Bucuresti

Carti din aceeasi categorie