Knowledge is my power

Cod: 9015

ISBN: 978-606-26-0242-0

Editura: Editura Pro Universitaria

Data aparitiei: 02-2015

Colectia: Educatie fizica si sport

Pagini: 352

Format: Academic

Disponibilitate: in stoc

Knowledge is my power

Autor(i): Raul-Aurelian Toma

50 lei

cumpara Introdu numarul si te sunam noi

„Aceasta carte reprezinta apogeul carierei mele de antrenor de fitness, bodybuilding și arte marțiale, pana in acest moment. Ea reprezinta cunoștințele mele din acest moment. De 15 ani, de cand sunt in aceasta industrie, noutațile apar cu regularitate, informațiile sunt upgradate periodic, noi trenduri se dezvolta. Un singur lucru nu se schimba…bazele anatomiei, fiziologiei, biomecanicii, teoriei antrenamentului sportiv. Despre ele vorbesc in cele ce urmeaza.

Sunt Raul-Aurelian TOMA, omul care și-a transformat handicapul in renume (așa cum, plin de umor, mi-a spus prietenul și elevul meu Gabriel Biriș), devenind antrenor, și profesor pentru viitori antrenori. Am pornit de la afirmația doctorilor pediatrii: „acest copil nu va merge niciodata” și am facut toata viața urmatoarele lucruri: am inotat, am alergat, am sarit, am urcat pe munți, am coborat in peșteri, am stat in picioare zile intregi, m-am aruncat pe jos și am primit lovituri puternice in picioare, am lucrat cu greutați mari și foarte mari in sala. Am facut tot ce nu mi-au permis doctorii, dandu-le peste nas. Și acum continui sa fac acest lucru, cu succes. Am devenit un model și pentru cei care sunt ca mine, și imi doresc sa realizeze și ei cat am reușit eu. Suntem handicapați doar in ochii altora. Atat. In ochii noștri suntem doar invingatori.

Aceasta carte o voi dedica celor care mi-au influențat viața in bine, cei fara de care nu aș fi ajuns aici. Arvinte Razvan (prieten de o viața, și pentru o viața), Gabriel Matei (prietenul care mi-a devenit frate, de viața), Gabriel Dutchevici (senseiul și maestrul meu in Hakko-Ryu Ju Jitsu, Reiki), Mircea Simionescu (clientul care mi-a devenit prieten bun, și care invața impreuna cu mine tainele antrenoratului), Augustin Viriceanu (omul care m-a impins catre WorldClass), Gabriel Vasilescu (singurul om care a crezut și crede in mine, cu adevarat, in WorldClass), Julio D. Papi (mentorul și fratele meu in fitness).

Nu voi incheia aceasta prezentare fara sa scriu despre draga mea soție, Georgiana Valentina (Bebe). In ultimii doi ani a suportat cu stoicism serile lungi de singuratate in casa, deși eu eram in aceeași camera cu ea, dar stateam la calculator și scriam aceasta carte. Ea, impreuna cu cei doi „copii” ai familiei, Musashi și Kate, reprezinta tot ce am mai bun și mai drag pe aceasta lume.”

Raul-Aurelian TOMA

Carti din aceeasi categorie