Deontologia functionarului public - editia a 2-a revizuita si adaugita

Cod: 4097

ISBN: 978-973-129-397-4

Editura: Editura Pro Universitaria

Data aparitiei: 11-2010

Colectia: Cursuri universitare

Pagini: 150

Format: Academic

Disponibilitate: rezervare

Deontologia functionarului public - editia a 2-a revizuita si adaugita

Autor(i): Tomescu Mădălina

16 lei

In condițiile societații romanești actuale, cand mass-media aduce in fața publicului din ce in ce mai multe elemente negative referitoare la mediul administrativ romanesc, era necesara publicarea unui material referitor la ceea ce inseamna Codul Deontologic al Funcționarului Public din Romania.

Din aceasta perspectiva, ”Deontologia funcționarului public”, realizata de conf.univ.dr. Madalina Tomescu, reprezinta o analiza ampla și pertinenta asupra principiilor deontologice inscrise atat in Legea nr. 7/2004, cat și asupra celor prevazute in legi speciale pentru categoria funcționarilor publici cu statut special. Impletind in mod armonios teoria cu practica, lucrarea aduce in fața cititorului informații extrem de importante și de folositoare.

Tocmai de aceea, consideram ca aceasta lucrare este deosebit de utila nu doar studenților de la programele de studii universitare de licența ”Administrație publica”, ci și oricui dorește sa aprofundeze acest domeniu (destul de nou pentru țara noastra). Nu in ultimul rand, consideram ca este absolut necesara prezența acestei carți in bibliotecile instituțiilor publice din Romania.

Carti din aceeasi categorie