Cu germana la inceput de drum

Cod: 7656

ISBN: 978-606-647-656-0

Editura: Editura Pro Universitaria

Data aparitiei: 04-2013

Colectia: Filologie

Pagini: 244

Format: Academic

Disponibilitate: rezervare

Cu germana la inceput de drum

Autor(i): Adriana Danila

25 lei

rezerva

Lucrarea Cu germana la inceput de drum se adreseaza in primul rand persoanelor aflate la inceput de drum in invatarea limbii germane si are drept obiectiv principal fixarea cat mai buna a structurilor gramaticale fundamentale corespunzatoare nivelului de limba A1 si A2.

Ea constituie un instrument practic pentru toti cei care doresc sa-si insuseasca si sa-si sistematizeze cunostintele de gramatica necesare primului nivel deoarece pune la dispozitie exercitii care ajuta la insusirea regulilor de baza si a exceptiilor din gramatica limbii germane. Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa lucreze individual, s-a inclus la sfarsitul manualului Cheia exercitiilor.

De asemenea, pentru o mai buna intelegere a cerintelor si raspunsurilor au fost marcate cu diferite caractere anumite cuvinte-cheie din cadrul exercitiilor respectiv de la cheia exercitiilor, considerate importante:
- cu caracter boldit si italic cuvintele cheie din cadrul cerintelor (de ex. nominativ, acuzativ, prezent, perfect, preterit, caz etc.)
- cu caracter boldit / italic / linie diferite informatii gramaticale, dintre care enumeram:
- particula separabila a verbelor cu particula separabila (einschalten);
- terminatiile personale / schimbarea vocalei la verbele la timpul prezent (schläfst; lebt),la timpul preterit (machte; schrieben).
- verbele auxiliare (ist; habe);
- verbele la participiu (versucht; empfohlen);
- predicatul compus in cadrul propozitiei (Wir wollten den ganzen Nachmittag fernsehen.; Die Touristen haben die Erklärungen verstanden.);
- gradul comparativ (härter als);
- gradul superlativ (am feuchtesten);
- terminatia pronumelui posesiv (deine);
- terminatia adjectivelor.

In speranta ca aceasta carte va fi de folos cat mai multor persoane, le urez tuturor mult succes in invatarea limbii germane.

Autoarea

Carti din aceeasi categorie