Analiza economico- financiara

Cod: 9170

ISBN: 978-606-26-0307-6

Editura: Editura Pro Universitaria

Data aparitiei: 07-2015

Colectia: Stiinte economice

Pagini: 284

Format: Academic

Disponibilitate: rezervare

Analiza economico- financiara

Autor(i): Viorela Beatrice Iacovoiu

35 lei

rezerva

Gestionarea activitatii intreprinderii presupune alegerea constienta si rationala a unei directii de actiune in vederea atingerii unui obiectiv stabilit anterior, cu o eficienta economica si sociala maxima posibil. Avand in vedere ca activitatea firmei se desfasoara intr-un mediu deschis, dinamic si complex, adoptarea unor decizii corecte depinde atat de cunoasterea realitatilor interne, cat si a celor din mediul economic extern. Plecand de la aceasta idee, lucrarea de fata isi propune sa prezinte intr-o forma accesibila modalitatile si tehnicile de analiza stiintifica a starii economico - financiare a intreprinderii, punand accentul pe aspectele referitoare la evaluarea resurselor existente, a potentialului si performantei firmei.

Bazata pe studierea unei ample bibliografii de specialitate din tara si strainatate, a legislatiei in domeniu, ca si pe calcule proprii, aceasta lucrare se adreseaza atat studentilor de la facultatile de profil economic, cat si specialistilor in domeniu, managerilor si utilizatorilor externi care pot valorifica cunostintele prezentate in procesul de imbunatatire a gestionarii activitatii firmei.

Autoarea spera ca lucrarea va contribui la imbunatatirea capacitatii de intelegere a complexitatii procesului de diagnosticare a starii si functionarii intreprinderii, cat si la dezvoltarea abilitatilor practice ale tuturor celor interesati in aprofundarea problematicii prezentate.

Autoarea

Carti din aceeasi categorie